0

Your Bag

Cart empty

Izaberite najkvalitetnije za Vaše zdravlje.

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate elit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et. Quisque sed vehicula tortor. Class aptent taciti so conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Sve počinje sa zdravom prehranom

Apifrucht 100% voćni sokovi- podignite zdravlje na viši nivo

Apifrucht sokovi dobivaju se tehnologijom mljevenja i cijeđenja plodova voća čime se dobivaju prirodni voćni sokovi sa 100% udjelom voća bez dodatka vode, šećera, konezervansa ili aditiva. Sok se pakuje većinom u staklenu ambalažu od 1l i 0,25l. Pasterizacijom (zagrijavanje do 80 stepeni celzijusa) rok trajanja soka se produžava do 2 godine. Sok ima talog, bogat je pektinom, pravi se od voća sa domaćih plantaža i nasada i predstavlja 100% prirodan proizvod. Sirovina za dobijanje Apifrucht sokova je voće iz vlastitog uzgoja i otkupa od bosanskohercegovačkih poljoprivrednika.

Med hrani i od mnogih bolesti brani!

Od 2013 godine APIMED je pokrenuo proizvodnju prirodnih sokova bez dodatka vode i šećera pod brendom APIFRUCHT pakovanja od 0,25 L, 1 L i 5 L. APIMED plasira svoje proizvode na BH-a tržištu preko trgovina, supermarketa, veleprodaja, apoteka i ugostiteljskih objekata. Zadruga je višestruko odlikovana na velikom broju sajmova pčelarstva u raznim kategorijama. Najznačajnija priznanja su zlatne medalje u kategoriji livadski i bagremov med, te srebrna medalja u kategoriji kestenov med.